3/8/09

Στον ΠΑΟΚ ο Βιτόλο


Παίκτης του ΠΑΟΚ και επισήμως είναι ο Βίτορ Βιτόλο. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ, που πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός στον Άρη, έμεινε ελεύθερος από την Σαντατέρ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερα να μάθω το ύψος των αποδοχών του, αν γνωρίζει κανείς ας μας πει.
Πρόκειται για ικανότατο ποδοσφαιριστή, του οποίου όμως η παρουσία στην Ελλάδα σημαδεύτηκε από το δολοφονικό μαρκάρισμα που πραγματοποίησε στον Βιερίνια, ο οποίος ακόμα να συνέλθει από τότε. Ακόμα και σαν φάτσα ο παίκτης μου είναι αντιπαθής. Εν πάση περιπτώσει, αναμένουμε να τον δούμε εντός γηπέδου, αν και εκτιμώ πως θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, καθότι δεν παρακολούθησε την προετοιμασία.
Υποθέτω ότι ο Ματίας Βερόν είναι πλέον προς πώληση. Ίσως να γίνει μια προσπάθεια να πειστεί να πάει στον Εργοτέλη - υπενθυμίζω ότι υπάρχει οικονομική απαίτηση περίπου 400 χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση που δεν πάρει η ομάδα της Κρήτης κάποιους δανεικούς ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη. Φυσικά ο ίδιος δεν θα το είδε με πολύ καλό μάτι - εξού και το πολύ μέτριο φετινό ξεκίνημά του, όπου παρατηρούμε ότι από βασικότερος όλων έχει γίνει αναπληρωματικός του... Φωτάκη.
Όσο για τον Βιτόλο, περιμένω απ' αυτόν να παίξει όχι μόνο για να βγάλει τα λεφτά του, αλλά και για να βγάλει τη ζημιά στον Βιερίνια...

2 σχόλια:

DonMits είπε...

450 K€ λέγεται ότι είναι το συμβόλαιο του Βιτόλο.

Με την έλευση του πιστεύω τελειώνει ο Βερόν, αφού πλέον το ρόστερ στο χώρο του κέντρου γέμισε με πιο γρήγορους παίκτες. Μας αρέσει - δεν μας αρέσει έτσι είναι τα πράγματα.

Πρόκριση σήμερα και μια καλή κλήρωση αύριο!!!

takola είπε...

450 χιλιάρικα. Μάλιστα. Του Βερόν είναι γύρω στο τριακοσάρι. Εντάξει, να φύγει ο Βερόν, όχι όμως και τζάμπα. Περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ είναι, και μάλιστα ο νούμερο ένα βασικός της περσινής πετυχημένης χρονιάς. Θα είναι μεγάλη χασούρα να αποδεσμευτεί.