14/8/09

Σάντος μέχρι το 2012


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φερνάντο Σάντος συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλα δυο χρόνια, μέχρι δηλαδή τον Ιούνιο του 2012. Ήταν λίγο-πολύ γνωστό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επεδίωκε κάτι τέτοιο, το τάιμινγκ όμως δείχνει ότι η διοίκηση θέλει να κλείσει από νωρίς τα όποια στόματα είχαν την παραμικρή τάση κριτικής στον Πορτογάλο, ο δε Σάντος από τη μεριά του, δεν έχει καμιά καλύτερη πρόταση και επιθυμεί να παραμείνει στον Δικέφαλο. Δεν γνωρίζω αν το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει οποιαδήποτε αναπροσαρμογή στις αποδοχές του Πορτογάλου.

2 σχόλια:

NdN είπε...

Νομίζω ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βρει ομάδα ο Σάντος. Επίσης το θεωρώ λογικό να μην έχει πρόταση από ομάδα ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Θεωρώ πολύ σωστή την κίνηση της διοίκησης γιατί αφενός κράτησε τον καλύτερο προπονητή που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ (τόσο από τους αριθμούς στην καριέρα του όσο και από την θέση του ΠΑΟΚ το λέω). Πιστευω ότι δεν θα αργήσει να κάνει και με τον ΠΑΟΚ ότι έκανε και με όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Να κουνήσει εκείνο το σεντόνι με τα αστεράκια...

takola είπε...

NdN,

Είναι μεγάλο ζήτημα το προπονητικό, σίγουρα όμως ο Σάντος είναι ρεαλιστικά μια πολύ καλή λύση, και είναι καλό ότι καθίσταται αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε να μην μπορεί να του κουνηθεί και κανένας. Θα μου επιτρέψεις όμως να πω από τώρα, και ανεξάρτητα από τα όποια επιτεύγματα καταφέρει ο Σάντος, ότι 5 χρόνια είναι αρκετά!!