14/8/09

Συνεχίζεται η μάστιγα των τραυματισμών


Δεν έφταναν οι σημαντικότατες απουσίες των Κοντρέρας-Μουσλίμοβιτς, νέοι τραυματισμοί ανέκυψαν τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό με τον Εργοτέλη, ο Γιώργος Φωτάκης υπέστη διάταση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς. Υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες, που σημαίνει ότι χάνει τον πρώτο αγώνα με την Χέρενφεν, καθώς και τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Υπολογίζεται να είναι έτοιμος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, γύρω στις 23-24 Αυγούστου, αλλά δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό αγώνα με την Χέρενφεν στην Ολλανδία, γιατί ο Σάντος αναγκάστηκε να δηλώσει στη θέση του τον Βερόν.

Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Εργοτέλη τραυματίστηκε και ο Τζόε Μπιζέρα. Ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο, κι όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει στο πρώτο παιχνίδι με Χέρενφεν, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δυο μόνο σέντερ μπακ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Σαν να μην έφταναν όλ' αυτά, σήμερα τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και ο Ολιβιέ Σορλέν! Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν όμως για απουσία διάρκειας ένα μήνα.

Σε ό,τι αφορά τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο παίκτης ανεβάζει σταδιακά στροφές στις προπονήσεις, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον της Χέρενφεν στην Τούμπα, η ουσία όμως είναι ότι ο παίκτης έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και τμήμα της προετοιμασίας, ενώ εμφανίζει ευπάθεια στους τραυματισμούς εδώ και μήνες.

Όσο για τον Πάμπλο Κοντρέρας, η κατάσταση παραμένει νεφελώδης. Ο στυλοβάτης της άμυνας του ΠΑΟΚ παραμένει απών, ενώ άγνωστο είναι πότε επιτέλους θα επανέλθει.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ περνάει περιόδο μεγάλης γκίνιας, δεν έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα μεγαλύτερα "όπλα" του, και θα παρουσιαστεί λαβωμένος στα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα στην ολλανδική Χέρενφεν.

2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Είμαστε γκαντέμηδες. Από την άλλη, αφού φέτος έχουμε βάθος στον πάγκο μας ίσως να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Ο μόνος που μ' ανησυχεί είναι ο Σορλέν προς το παρόν.

takola είπε...

Με τις προσθήκες Βιτόλο-Βιερίνια το κενό Σορλέν καλύπτεται.
Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη απουσία είναι ο Κοντρέρας. Ο στυλοβάτης της άμυνας!