6/10/09

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0


Παοκσήδικο μεγαλείο!

Αυτή ήταν μια πραγματικά σπουδαία νίκη, που άξιζε πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Αυτή η νίκη έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ψυχή, ο ΠΑΟΚ προχωράει μπροστά, ο ΠΑΟΚ δεν κολλάει σε λάσπες και μικρότητες.

Παίξαμε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, παρά τις απουσίες βασικών παικτών.

Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, ψυχή και σώμα, δείχνοντας ότι θέλουν το καλό της ομάδας, είναι σωστοί επαγγελματίες, στηρίζουν τη διοίκηση και τον προπονητή.

Ο Σάντος κατάφερε να πάρει το 100% από τους παίκτες του, ενώ και το κοουτσάρισμά του ήταν καταπληκτικό, με χρυσές αλλαγές τον παρεξηγημένο Ίβιτς και τον επανακάμψαντα Κοντρέρας σε ρόλο-έκπληξη στη θέση του Παπάζογλου.

Ο κόσμος πανηγύρισε κι αυτός με τη καρδιά του τη νίκη αυτή, που ήρθε απόλυτα δίκαια, μετά από τόσο κόπο και αγώνα, με ένα υπέροχο γκολ ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη του ματς. Μια νίκη που όλοι μας αφιερώσαμε στα έξι αδικοχαμένα Αετόπουλα που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο των Τεμπών πριν από ακριβώς δέκα χρόνια.

Αφήνουμε πλέον πίσω μας ΟΛΑ τα προβλήματα του παρελθόντος και συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ παίκτες-διοίκηση-προπονητής και Λαός. Στη διακοπή του Πρωταθλήματος θα έχουμε την ευκαιρία για πλήρη ανασύνταξη δυνάμεων, ενώ με μια νίκη επί των Ιωαννίνων στην Τούμπα το μεθεπόμενο Σάββατο θα επανέλθουμε σε μια βαθμολογική θέση πολύ πιο δίκαια και αρμόζουσα στην ομάδα μας.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Φωτάκης (74' Ιβιτς), Κονσεϊσάο (66' Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (85' Κοντρέρας).

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Λέκι (76' Παπαζαχαρίας), Κατσαμπής, Ντιέ, Παπαστεριανός, Τούμα (63' Κονέ), Επστάιν, Ντίκα (69' Ντάλα Μπόνα), Γιάκομπ.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 87' Ιβιτς

Κίτρινες κάρτες:
30' Τσιρίλο, 39' Μαλεζάς, 57' Κονσεϊσάο, 84' Γκαρσία - 25' Λέκι, 39' Γιάκομπ, 81' Γιαννούλης

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)


3 σχόλια:

DonMits είπε...

Πες μου λίγο την άποψή σου για τον Παπάζογλου.

Εγώ αρρώστησα με το γκολ που έχασε. Και ενώ τον πίστευα πάρα πολύ, αναγκάστηκα να αναθεωρήσω βλέποντας τη συνολική του απόδοση στο ματς με τον Ηρακλή.

NdN είπε...

Στο ποδόσφαιρο παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία. Οχι μόνο για τον ΠΑΟΚ συνολικά, αλλά και για τον Παπάζογλου. ας το στηρίξουμε το παιδί. Ας το χειροκροτήσουμε, ας το εμψυχώσουμε. Εγλω πιστεύω ότι δεν θα μας διαψεύσει. Κάποια στιγμή θα δείξει ότι ξέρει μπάλα.

Οσο για την νίκη, τι να πω; Θα ήταν αδικία αν δεν κερδίζαμε.

Υ.Γ. Και κάτι σε σχέση με τα περυσινά...αυτοί της ΑΕΚ μας κάνουν πλάκα; Τολμάνε και μιλάνε για τον Κάκο που στο περυσινό παιχνίδι στα playoff στο ΟΑΚΑ ήταν ο πιο φανερά στημένος διαιατητής που είδαμε στο περυσινό πρωτάθλημα;

takola είπε...

Η άποψή μου για τον Παπάζογλου είναι ότι αποτελεί μια πάρα πολύ καλή επένδυση για το μέλλον, αλλά τη στιγμή αυτή δεν μπορεί να βοηθήσει και πολύ. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ως βασικός σε ντέρμπι. Ας μην ξεχνάμε ότι το παλικάρι είχε ένα χρόνο να παίξει μπάλα. Δεν είναι για να του πάρουμε το κεφάλι. Υπομονή...