14/10/09

Ένας ΠΑΟΚτσής σχολιάζει την παραίτηση του Θόδωρου

Takola,

θεωρώ ειλικρινά πως με τη μεστή δημοσίευση ("Λίγος αποδείχτηκες, Θόδωρε") τα είπες όλα για την απήχηση της παραίτησης Ζαγοράκη στο «σκεπτόμενο» μέρος του κόσμου μας. Στη βάση αυτή επέτρεψέ μου να δικαιολογήσω από μέρους μου τον προδοτικό χαρακτήρα της πράξης του Ζαγοράκη.

Κατ’ αρχάς ο Θοδωρής με την ανάληψη της προεδρίας πριν από 2,5 χρόνια, διαμόρφωσε ένα διοικητικό σχήμα το οποίο απολάμβανε της εμπιστοσύνης του κόσμου εξαιτίας κυρίως της ειδικής σχέσης του ίδιου με τη βάση του ΠΑΟΚ. Με το δεδομένο ότι η λειτουργία της διοίκησης ήταν σχεδόν αποκλειστικά διαχειριστική και όχι χρηματοδοτική, η λειτουργία του προέδρου του ΠΑΟΚ έμοιαζε με αυτή του αρχηγού ενός πολιτικού κόμματος. Από τη μία η διοίκηση υπόσχονταν χρηστή και έντιμη διαχείριση των οικονομικών, προσπάθεια ρύθμισης των χρεών, χτίσιμο ομάδας-πρωταγωνιστή, ενώ ο λαός του ΠΑΟΚ την οικονομική «ψήφο» αυτής της προσπάθειας. Όσο στερεότυπο και αν ακούγεται, ο Ζαγόρ είχε ένα συμβόλαιο με το λαό του ΠΑΟΚ- ήταν εγγυητής της ενότητας και της συσπείρωσης του κόσμου.

Θα ήταν πολύ απλουστευτικό να πούμε ότι απλά πρόδωσε το δικό του σύνθημα «ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα». Αντίθετα, έχει ενδιαφέρον να δούμε την πολιτεία του στην προεδρία του ΠΑΟΚ, ώστε να φανεί αν πραγματικά πήδηξε από το πλοίο.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι νομίζω πως, ως πρόεδρος του συμβουλίου που ενέκρινε τον τριετή σχεδιασμό με τον Σάντος, και βάση του συμβολαίου με το λαό έπρεπε να μείνει έως το καλοκαίρι για να κάνει τον απολογισμό. Έαν οι προσωπικοί λόγοι ήταν τόσο χαίνοντες ας παραιτούνταν (ή ας απείχε για ένα διάστημα όπως είπες) το καλοκαίρι όταν και έσκασε η υπόθεση. Το χρονικό σημείο της παραίτησής του δημιουργεί σκέψεις πως κάτι άλλο έτρεχε στο μυαλό του.

Είναι βέβαια γεγονός πως ο παρορμητικός του χαρακτήρας τον οδηγούσε σε ξεσπάσματα ασύμβατα με το ρόλο ενός λαϊκού ηγέτου (η παρορμητική παραίτηση με ΠΑΟ, η αντίδρασή του στο πανό στη Ολλανδία). Αυτά όμως συνοδεύτηκαν με μία μεσσιανική προβολή του ρόλου του Θόδωρου από πλευράς επικοινωνιακού επιτελείου της ΠΑΕ. Η διοίκηση Ζαγοράκη απευθύνονταν στα πιο μαζικά στρώματα της ΠΑΟΚτσήδικης μερίδας. Στη βάση της συσπείρωσης που πράγματι μόνο ο Θοδωρής εγγυούνταν , σχεδόν σύσσωμος ο λαός του ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε (αν και προθύμως-απρόθυμα, χαμηλώνοντας τα επίπεδα της κριτικής) επιλογές που παραβίαζαν τις αρχές τις ομάδας σε αγωνιστικό (Σάντος, ομάδα που δεν παίζει για τη νίκη στα ντέρμπι της Τούμπας) και ηθικό επίπεδο (πρόσληψη Γκαγκάτση-υπόνοια διαιτητικής εύνοιας, πρόσληψη του βασικού υπεύθυνου των σφαγών με Ολυμπιακό στη Τούμπα) όσο και επικοινωνιακές πρακτικές που κορόιδευαν το μέσο νου (τα πτυχία και η παραίτηση του υιού Γκαγκάτση, η στήριξη Κατσαρή και η πολεμική με τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη Παπαδόπουλο). Βottomline, η εμπιστοσύνη του λαού, ανά περιπτώσεις διαχειρίστηκε σα λευκή επιταγή από το Ζαγοράκη και την ομάδα του, πράγμα που κατά την εκτίμησή μου προκαλούσε σιωπηλή αμηχανία στον κόσμο.

Η έως τώρα πολιτική του στον τομέα της βίας νομίζω τον αφήνει έκθετο για τις διαρροές που τις τελευταίες μέρες θεωρούν τα επεισόδια ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Για περίπου ανάλογα επεισόδια στο ΑΠΘ 3 βδομάδες πριν δεν άνοιξε ρουθούνι. Για μένα, ο Ζαγοράκης , έχοντας μάθει από το πάθημα του Ντέμη, δεν προσπάθησε να τεθεί ενάντια στη αθλητική βία αφού έκανε την εκτίμηση ότι θα είναι πολύ επικίνδυνο να προσπαθήσει να διαχωρίσει τον οπαδό (και βασικό του χρηματοδότη) από τον hooligan. Η ΠΑΕ δεν έλαβε ουσιαστικά μέτρα κατά του φαινομένου (βγάζοντας αστείες πολλές φορές ανακοινώσεις κατά οποιουδήποτε άλλου εκτός των υπευθύνων) και όλη της η προσπάθεια ήταν να περιορίσει όποια φαινόμενα μπορούσαν να βλάψουν τα ευπαθή οικονομικά της ομάδας (τουρνικέ, περιφρουρήσεις, εκδρομές κ.ά.).

Το εκ των ων ουκ άνευ διακύβευμα της ρύθμισης των χρεών, μετά τις αρνήσεις της ΝΔ για ευνοϊκή ρύθμιση, τον τελευταίο χρόνο πήρε σχεδόν αποκλειστικά το δρόμο της συνεννόησης με την διαγραφόμενη κυβέρνηση, και ειδικότερα με τον Βενιζέλο. Από τις εκλογές προέκυψε ισχυρή κυβέρνηση με τον εσωκομματικό αντίπαλο Βενιζέλο να μην μπορεί να διαπραγματευτεί παραγωγικά υπουργεία για αυτόν και τους προσκείμενους σε αυτόν. Έτσι κατέρρευσε κατά τα φαινόμενα και το plan B (for Benny) για την ρύθμιση των χρεών. Το timing της παραίτησης για εμένα συνδέεται αποκλειστικά με την ανακοίνωση του υπουργικού συμβουλίου το οποίο έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες του Θόδωρου.

Και εδώ για εμένα υπεισέρχεται το στοιχείο της μεθόδευσης. Αν ισχύει αυτό που είδα να επισημαίνει ο Καρπετόπουλος, ότι δηλαδή για την ρύθμιση θα πρέπει να περάσουμε σε μόνιμη διοίκηση και όχι πρωτοδικείου, μπαίνω στην πολλή σκέψη πως ο Ζαγοράκης και το σχήμα των μετόχων που τον ακολουθεί, σε καμία περίπτωση σκοπεύουν να αναλάβουν την ευθύνη της ΠΑΕ κανονικά χωρίς ρυθμισμένα χρέη (γιατί αυτό ευνόητα φέρει τη νομική τους εμπλοκή, όπως και αυτή των περιουσιακών τους στοιχείων αν κάτι στραβώσει). Εφόσον λοιπόν αυτό δεν φαίνεται στον ορίζοντα η παραίτηση Ζαγοράκη αυτόματα δημιουργεί συνθήκες στο κοντινό μέλλον να επαναδιαπραγματευτεί η θέση των μετόχων...

Με λίγα λόγια ο Ζαγοράκης, έχοντας όντως προσωπικά ζόρια, αλλά κυρίως βλέποντας πως τα λεφτά του λαού δεν φτάνουν για πρωταθλητισμό, η Ευρώπη δεν είναι εύκολο πράγμα, η ρύθμιση πολύ μακρινή, ο Γκαγκάτσης πράγμα εχθρικό για τα νέα διαιτητικά κόζια, και ο λαός με στερεμένα αποθέματα «λευκής» εμπιστοσύνης , προτίμησε να εγκαταλείψει πλοίο και πλήρωμα σε μία συγκυρία όπου γύρω του μπορούν να σχηματιστούν πολλές δικαιολογίες.
Προσωπικά δε μου κάνουν...

Δε θέλω να μιλήσω ακόμα για το Βρύζα. Η αισθητική του και το ύφος του είναι πιο κοντά και σε εμένα αλλά ίσως πιο μακριά από άλλους... Ωστόσο, για μένα είναι ένα στοίχημα που βγήκε στην πορεία, πράγμα που σημαίνει πως η διοίκηση μπαίνει σε άλλη εποχή αφού το αρχικό σχήμα είναι ασυνεχές. Το επίπεδο της συνεννόησης που θα μπορέσει να έχει με το ΔΣ της ΠΑΕ σε βασικές πολιτικές, χωρίς τις πλάτες του Θόδωρου είναι κάτι βασικό για την επιτυχία του.

Ευχαριστώ για τον χώρο,

Τριαντάφυλλος

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε είσαι πραγματικά άσχετος και δεν καταλαβαίνεις τίποτε!!!!!Αν αυτό το πράγμα το διάβαζε ο Ζαγοράκης θα έκανε αιμετό!!!!Κάτι εξυπνάκηδες σαν και εσένα τον έδιωξαν που τα ξέρουν όλα και κάνουν κριτική βλακώδης για τα πάντα!!!!Πρώτον σιχάθηκε εσάς που του πρήζατε τα αρχίδια για τον Σάντος τον Γκαγκάτση κυλικια μπουτικ ποιον παικτη να φέρει και ποιον να μη φέρει!!!!Εσύ και εσείς είστε οπαδοί και όχι διοίκηση να κάνετε υποδήξεις!!!!Τώρα που έφυγε πάνε να διοικήσεις Αυτός μαριονέτα δεν είναι!!!!!Δεύτερον ως αναφορά τη βία και φυσικά σιχάθηκε,στεναχωρέθηκε αλλά κυρίως με αυτούς τους καραγκιόζηδες κονδυλοφόρους ραδιοφωνατζήδες και φυτά παοκτσήδες που μετά τα γεγονότα της σουρώτης (που δεν ξέρουνε τι έγινε πραγματικά γιατί δεν ήταν εκεί κανείς από αυτούς που μιλάνε, πέρασε η προπαγάνδα των σκουληκιών) φώναζαν τι κάνει ο Ζαγοράκης για να τους σταματήσει να τους βάλει φυλακή και ότι μαλακία άλλη τους έρχονταν στο μαυαλό.Λες και ο Ζαγοράκης ξέρει ποιοι είναι;;; τι σχεδίαζαν ή τι σχεδιάζουν να κάνουν;;;Επίσης δεν είναι αστυνομία ούτε σουπερμαν να ελένχει μη γίνει κάτι μέσα στην πόλη!!!!!Άσε που του χρέωσαν και τη ρετσινιά του ρουφιάνου μια εφημερίδα της πόλης διαδίδοντας ψευδώς λασπολογώντας ότι έδωσε στην αστυνομία οπαδούς!!!!!Πόσο να αντέξει ακομη το παλικάρι;;;και φταίχτης και ρουφιάνος δηλαδή!!!!Αλλά εσύ αντί να τον προστατέψεις γιατί δεν έχει καμιά εύθυνη σε αυτό το θέμα τον κραζεις και βοήθησες το έργο των εχθρών του ΠΑΟΚ να τον απομακρίνουν!!!Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει ευθύνη μόνο για το τι γίνεται στο γήπεδο της τούμπας εκτός ας αναλάβει το κράτος κατάλαβες κριτή των πάντων;;;αν μπορείς ανέλαβε εσύ να λύσεις το θέμα της βίας στην πόλη και στην κοινωνία!!!!Αφού τους ξέρεις εσύ ποιοι είναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρίτον το θέμα των χρεών η πρόταση της παε ΠΑΟΚ υπάρχει στο υπουργείο οικονομικών και θα ξαναγίνει μόλις λειτουργήσει και πάλι η βουλή στην νέα ηγεσία του υπουργείου.Έχουν δεσμευτεί προεκλογικά βουλευτές υφιπουργοί και υπουργοί της κυβέρνησης γι αυτό το θέμα!!!!Η σύνθεση της κυβέρνησης δεν παίζει κανένα ρόλο!!!Επίσης ο Βενιζέλος είναι κορυφαίο στέλεχος και μπορεί να βοηθήσει και ως υποργός άμυνας που είναι το δεύτερο σημαντικότερο υπουργείο μετά από το οικονομικών διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια.Συνεχίζεις να παραπλανείς τον κόσμο περί φόβου Ζαγοράκη για τα χρέη και σου απαντώ ότι δεν υπάρχει γιατί απλούστατα είναι διοίκηση πρωτοδικίου και δεν έχει καμιά ευθύνη για τα χρεη των προηγουμένων διοικήσεων!!!Αυτόν τον γραφικό τον Παντελιάδη πλακα του έκαναν δεν τον πήραν ποτέ στα σοβαρά.Για την παπαριά του Καρπετόπουλου δεν ισχύει αυτό γιατί απλά ήδη αυτή η διοίκηση ρύθμισε χρέη ύψους 1,5 εκατομ με βάση το νόμο ορφανού ως διοίκηση πρωτοδικίου αν υπήρχε αυτή η μαλακία του καρπετοπουλου ότι μια εκλεγμένη διοίκηση ρυθμιζει χρέη δεν θα γινόταν η ρύθμιση αυτού του χρέους.Μια διοίκηση πρωτοδικίου μπορεί να κάνει ότι και μια μόνιμη διοίκηση απλά δεν έχει ευθύνη για τα χρέη προηγούμενων διοικήσεων!!!!Και η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν μιλάει για ρύθμιση χρεών αλλά για διαγραφή προσαυξήσεων προστίμων και αποπληρωμή με εφάπαξ καταβολή του 40% του αρχικού κεφαλαίου των χρεών όπως ισχύει και το κάνουν πολλές αε που λειτουργούν στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας.
Αρα λοιπόν δεν υπήρχε μεθόδευση του Ζαγοράκη να παραιτηθεί γιατί απλά όλα στον ΠΑΟΚ τα διοικητικά, οικονομικά είναι στρωμένα και ξεκάθαρα.
Συνεχισε έτσι να εκτίθεσαι λέγοντας μαλακίες μη ξέρωντας την πρόταση του ΠΑΟΚ στο υπουργείο και ακούγοντας τον καρπετόπουλο!!!Θα συνεχίσω εγώ να σε ξευτιλίζω όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά γιατί δημιουργείς ψευδής εντυπώσεις παραπλανείς και αυτό που λένε ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας ισχύει 1000% στην περιπτωσή σου!!!!!

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ έφυγε για το προσσωπικό του πρόβλημα κυρίως και λιγότερο γιατί ξένέρωσε κουράστηκε βαρέθηκε εσάς τους εξυπνάκηδες κριτές των πάντων που το μόνο που κάνουν είναι να τον κρίνου λανθασμένα χωρίς να ξέρουν τα γεγονότα απλά παραπληροφορούν καθώς και δεν γουστάρει τον κάθε καραγκιόζη να του τα πρήζει για τον Σάντος τον γκαγκάτση τον σαλπιγγίδη τη μπουτικ τα κυλικια το νεο γηπεδο και γενικά να νομίζουν ότι οι οπαδοί θα κανουν κουμάντο.



ΥΓ Ο ζαγοράκης έκανε και ένα αθλητικό κέντρο τι μαλάκας που ήταν αφού εσείς δεν θα του το αναγνωρίσετε ποτέ!!!!Δυστηχώς δεν σας αξίζει τίποτε μα τίποτε!!!Ζήστε στην εικονική πραγματηκότητα που σας ταίζουν τα μμε και τα ράδια και συνεχίστε να κάνετε το κακό στον ΠΑΟΚ

ΥΓ Περιμένω μια συγνώμη από το Ζαγοράκη γιατί αυτά που εγραψες στο θέμα βίας και στα χρέη είναι εντελώς αναληθεί και ψευδά!!!!

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

takola είπε...

Παοκτσάκι,

σου έχω ζητήσει να μη γίνεσαι επιθετικός και προσβλητικός, αλλά εξακολουθείς να με αγνοείς...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς τι αθεράπευτα Παόκια είστε μια ζωή...είδαμε και πάθαμε να ξεχάσουμε τον Άγγελο θα αρχίσουμε τώρα άλλη ιστορία να σκοτωνόμαστε για το Θόδωρο...
Καλός χρυσός ήταν ο Ζαγοράκης αλλά κουράστηκε. Ούτε Θεός είναι να του κάνουμε ναό, ούτε και ασήμαντο ανθρωπάκι για να διαγράψουμε τα πολλά και σημαντικά που προσέφερε στην ομάδα τα δυόμισυ χρόνια που μάς οδήγησε. Τώρα έχουμε άλλο πρόεδρο και θα τον στηρίξουμε όπως πρέπει να στηρίζουμε πάντοτε τον πρόεδρο είτε μάς αρέσει είτε όχι. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και με τον προπονητή αλλά και με τους παίκτες. Προσωπικά πιστεύω ότι απο τους παίκτες που έχει η ομάδα οι περισσότεροι δε θα άξιζαν να φορούν αυτη την φανέλλα αλλά δε θα τους το πώ ποτέ και ούτε θα τους γιουχάρω όσο προσπαθούν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Όχι όπως γουχάραμε συστηματικά τον σημερινό πρόεδρο μας όταν έπαιζε στην ομάδα επειδή δε μάς άρεζε το παιχνίδι του παραβλέποντας ότι όλοι οι προπονητές του (απο Αγγελο μέχρι Ρεχάγκελ τον κατέβαζαν βασικό) Βέβαια όταν ο Ζήσης μετά έβγαζε μάτια στο καμπιονάτο , εμείς οι προπονηταράδες της κερκίδας κατάπιαμε τη γλώσσα μας...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι είμαι επιθετικός και προσβλητικός πλλές φορές αλλά για μένα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είστε εσείς και ο τρόπος σκέψης σας!!!

Πχ είπες για μεθόδευση Ζαγοράκη προκειμένου να φύγει λόγω του ότι πρέπει να γίνει τακτική διοίκηση προκειμένου να ρυθμιστούν τα χρέη ακούγοντας και ασπάζοντας την άποψη κάποιου καρπετοπουλου ενώ εγώ σου απέδειξα ότι δεν ίσχύει γιατί ήδη η διοίκηση έχει ρυθμίσει χρέη ύψους 1,5 εκατ με βάση το νόμο ορφανού ευρω όντας διοίκηση πρωτοδίκιου!!!!!Επίσης κάποιος κόκαλης ήταν διοίκηση πρωτοδικίου για καμιά 8-10 χρόνια χωρίς πρόβλημα, εκέι δεν είδα τον καρπετόπουλα να γράφει τις παπαριές του!!!!!γιατί άργε;;;;ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ;;;;;;;γιατί δεν σκέφτεσαι λογικά και μόνο βγάζεις συμπεράσματα λανθασμένα και δημιουργέις κλίμα!!!!;;;;;

Δεύτερον και χτες στο βόλει βαζελο-ΠΑΟΚ πλακώθηκαν στο κέντρο της αθήνας στο παγκράτη βάζελοι και γαύροι με μολοτοφ μαχαίρια κτλ όμως τα μμε το έπνιξαν κάτι ψιλά γραμματάκια!!!!!!αυτοί δεν είναι ανθρωποειδή δολοφόνοι;;;;Σε αυτούς δεν φταίει ο κοκαλης ο πατερας ο βαρδηνογιαννης;;;;γιατι δεν εκανα τιποτε να τα σταματησουν;;;γιατι η σατυνομια δεν εκανε συληψεις;;;Αυτά που έγραψαν και ακούστησαν για τη σουρωτή από τα μμε και τα λαμόγια κονδυλοφόρους ελπίζω να κατάλαβες ότι είχαν στόχο τον Ζαγοράκη να τον εξωντόσουν να τον φθήρουν και να κάνουν κακό και σε αυτόν και στο λαό του ΠΑΟΚ που στον στηγμάτισαν!!!!!!ΟΙ γαυροβάζελοι γιατί δεν στιγματίζονται;;;;ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!!!Σήμερα δεν άκουσα για ευθύνη Κόκαλη Πατέρα για τα χτεσινά αίσχη!!!!!ΠΟΣΟ μυαλό θέλει να το καταλάβεις αυτό;;;;

Τίτον όσο αφορά τα αγωνιστηκά και εδώ υπάρχει σχέδιο εξόνωσης του Ζαγοράκη!!!Δημιουργούν τεχντή γκρίνια στο λαό και πέφτεις και εσύ στην παγίδα!!!!ΔΕΝ παίζει λέει ο ΠΑΟΚ μπαλά!!!!!και ποια ομάδα παίζει μπάλα;;;;Δεν βλέπετε ότι τα κοράκια μας σκίζουν συνέχεια!!!!!Δεν βλέπετε πως αν είχαμε τους 2 βαθμούς στη σμυρνη τους 2 στον ατρόμητα τον 1 από το γαύρο στη τούμπα θα είμαστα μαζί με τους 2 πρώτους!!!!!!!!!!Δεν βλέπετε πως το κοράκι έσπρωξε το βάζελο να πάρει το χ στην καβάλα μέχρι το 95!!!!!Δεν βλέπετε που ο γαύρος έσκισε τη λειβαδιά για να πάρει το διπλό ανύπαρκτο πέναλτι πήραν δεν δίνουν καταφανές πέναλτι στον μπάρκογλου της λειβαδιάς και βάζει ο γάυρος το δεύτερο γκολ που ήταν οφ σαιντ!!!!!!!!;;;;Τέλεια!!!!Και εσείς κράζετε τον Σάντος την ομάδα και τον Τέο!!!Δεν πρόκειτε να πάρεις πρωτάθλημα ποτέ γιατί δεν πρόκειτε να γίνεις μπαρτσελόνα (αν έχεις 300 εκατομ για μπατζετ γίνε πρόεδρος εγώ μαζί σου) και γιατί τα κοράκια δεν θα σε αφήσουν!!!!Εσένα στην σμύρνη σου ακύρωσε γκολ άρα δεν πήρες 2 βαθμούς ενώ στους άλλους και στην κακή τους μέρα τους βοηθά!!!!!Ο βάζελος έπρεπε να μην πάρει βαθμό και πήρε 1!!!!!Άρα αμέσως έχουμε 3 βαθμούς διαφορά!!!!Πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβεις αυτό;;;;;Και ένα 5 χρονο παιδάκι θα το είχε καταλάβει!!Και εμείς κράζουμε Σάντος Ζαγοράκη παίκτες!!!!!Δηλαδή ο Σάντος είναι το πρόβλημα αν φύγει θα πάρουμε το πρωτάθλημα;;;;;;ΕΛΕΟΣ!!!!Πραγματικά απορώ πως μπορείτε και το κάνετε;;;;Μάλλον θέλετε γούμενα μπατμαν κτλ!!!!

Και δυστηχώς με αυτή τη λογική και νοοτροπία που έχεις θα διώξετε και τον βρύζα και μάλιστα σήντομα!!!!!

ΥΓ 1 περιμένω απαντήσεις σε αυτά που έθεσα και ποιο πριν και τώρα

ΥΓ 2 σκέψου επιτέλους ρεαλιστηκά αγάπα τον ΠΑΟΚ πραγματικά και στήριξε αυτήν την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες!!!!Όποιος και να έρθει δεν θα πας ψηλότερο μάλλον χειρότερα θα πας τουλάχιστον αυτοί δεν σε κλέβουν και σου έκαναν και αθλητικό κέντρο σε 2 χρόνια!!!!Φαντάσου οι προηγούμενοι τι έκλεψαν και τι έφαγαν......Μόνο με στήριξη απόλυτη σε Βρύζα και μακάρι να καναγυρίσει και ο Ζαγοράκης με τον ίδοι προπονητή για πολλά χρόνια 8-10 χρόνια θα έχεις μια μικρή πιθανότητα να πάρεις το πρωτάθλημα στο ελλαδιστάν.Όποιος έπαιξε μπαλα και ξέρει λίγο το αντικείμενο με κατάλαβε!!!!
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!


ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Unknown είπε...

ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ,
Η δημοσίευση την οποία σχολιάζεις ήταν δικό μου σχόλιο στο προηγούμενο post του takola, την οποία ο ίδιος αποφάσισε να αναρτήσει αυτοτελώς. Το θέμα του σχόλιού μου ήταν το κατα πόσον η πράξη της παραίτησης Ζαγοράκη δικαιολογεί τον προδοτικό χαρακτηρισμό, μέσα από εξέταση κάποιον θεμάτων τα τελευταία 2, 5 χρόνια, και απευθύνονταν κυρίως στον takola . Για αυτό και δεν ήθελα να απαντήσω αρχικά, εφόσον το blog είναι δικό του και άρα αυτός είχε την ευθύνη του χώρου σχολιασμού. Ειλικρινά θεώρησα απίστευτα βαρετό να σου απαντήσω εξηγώντας σου τα αυτονόητα, αλλα το αποφάσισα όχι γιατί ζήτησες απάντηση αλλά γιατί σε πολλά σημεία βγάζεις συμπεράσματα για θέματα που εγώ ούτε ανέφερα ούτε εννοούσα. Αν αυτό έγινε από αδυναμία σου να κατανοήσει αυτά που διαβάζεις, σεβαστό. Αν πάλι αυτό έγινε εσκεμμένα για να προβοκάρεις και να πεις τα δικά σου νομίζω παρακάτω θα πάρεις την απάντηση που σου αξίζει.

Unknown είπε...

Για το θέμα της αθλητικής βίας κατ’ αρχάς. Έχεις δίκιο. Ζούμε σε μια χώρα όπου σε πάμπολλα θέματα της ζωής μας βιώνουμε μία αδυναμία επιβολής και έλλειψη αποτελεσματικότητας και αποφασιστικότητας από το σύνολο του κρατικού μηχανισμού. Τα περιστατικά αθλητικής βίας, κατά τη γνώμη χωρίς να κρύβουν κάποιο ιδιαίτερα βαθύ κοινωνικό πρόβλημα, είναι αποτέλεσμα αυτής της αδυναμίας των κρατικών αρχών(Αστυνομία, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη). Αυτό είναι δεδομένο. Η στάση το πολιτών και των κοινωνικών ομάδων όμως δεν είναι. Οι δρόμοι είναι δύο, είτε συντάσσεσαι με τον κρατικό μηχανισμό και προσπαθείς να συμβάλλεις με όποιον τρόπο μπορείς στη βελτίωσή του(η γενικότερη στάση και το ρουφιανιλίκι-καταγγελία του ντέμη δηλαδη στην περίπτωση των ομάδων), είτε στέκεσαι μακριά από το πρόβλημα όσο δε σε αγγίζει, στη λογική ότι εγώ δεν θα φτιάξω τον κόσμο. Και οι δύο στάσεις , επειδή ακριβώς ζούμε σε μια παράλογη χώρα, μπορούν να δικαιολογηθούν όσο και να κατακριθούν σε ηθικό επίπεδο.Η διοίκηση Ζαγοράκη, καλώς ή κακώς εγώ απλώς το καταγράφω, επέλεξε το δεύτερο δρόμο(για μένα δικαιολογημένα και λογικά). Αν έχεις αμφιβολία για αυτό ξαναδές απλά την ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά το περσινό ΠΑΟΚ γαβρος όπου δεν κάνει την παραμικρή νύξη για αυτά που έγιναν μέσα στο γήπεδο- απλά για να αντιληφθείς το σαθρό του επιχειρήματος σου περί ευθύνης μόνο εντός του γηπέδου. Για τα γεγονότα της Σουρωτής, το μόνο το οποίο στηλίτευσα ήταν οι επανειλημμένες διαρροές του περιβάλλοντος Ζαγοράκη στο τύπο ότι αυτά που έγιναν «ξεχείλισαν το ποτήρι» και υπήρξαν η αφορμή για την παραίτηση. Αυτό που λέω είναι πως αυτές οι διαρροές, κατά πως φαίνονται ελεγχόμενες, είναι άκρως υποκριτικές και εμπαικτικές για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αφού η στάση της διοίκησης τα 2,5 αυτά χρόνια άλλα έλεγε. Η επίκληση και μόνο των γεγονότων ως αφορμή παραίτησης εν τέλει δημιούργησε κλίμα, αλλά για να πάρει τη συζήτηση μακριά από τα θέματα ουσίας και να την επικεντρώσει στα «σκοτεινά κέντρα» στην «προπαγάνδα των σκουληκιών» και στους αφανείς «εχθρούς του ΠΑΟΚ» που εσύ επικαλείσαι.Καλό και υπάκουο παιδί, έφαγες το τυράκι...

Unknown είπε...

Στα οικονομικά τώρα που είναι και τα σημαντικά. Τον Καρπετόπουλο τον ανέφερα ως πηγή για να μη θεωρηθεί ότι βγάζω πράγματα από το κεφάλι μου. Για τις δεσμεύσεις των πολιτικών απλά, δες τι υπόσχονταν ο Ορφανός όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης και πες μου αν έγιναν τα μισά. Η πρόταση που υπάρχει στα συρτάρια πράγματι αναφέρει εφαπαξ καταβολή του 40% του πρωτογενούς κεφαλαίου (4μύρια) και θα ισοδυναμεί με εξόφληση. Αυτό φαίνεται πως θα μείνει για πολλή καιρό βαθιά χωμένo.Δεύτερη λύση είναι η ένταξη στη ρύθμιση ορφανου .Το αστειο μάλιστα είναι πως έγινε σχεδόν φωτογραφικά για τον ΠΑΟΚ και τελικά μπήκε ο Ηρακλής. Το 2007 ο ΠΑΟΚ που ανεφέρεις ρύθμισε απλά μόνο τα βεβαιωμένα χρέη(αυτά δηλαδή που αναγνωρίζει ότι υπάρχουν) γιατί η διοίκηση Ζαγοράκη επέλεξε να μπει σε ένα νομικό τερτίπι με σκοπό να αγοράσει χρόνο, και να ρυθμίσει ευνοϊκότερα τα χρέη, ευκτέα κατά την πρότασή της (δίνω 4 για τα 30που χρωστάω!). Ξεκίνησε δικαστικούς αγώνες όπου δεν αναγνωρίζει τα χρέη από προηγούμενες χρήσεις πράγμα, που επειδή προφανώς από εταιρικό δίκαιο και οικονομικά είσαι εντελώς αμαθής , να σου πω ότι αυτό για μία ΑΕ είναι κάτι εξαιρετικά απίθανο. Αυτή η στρατηγική αυτή, για λόγους γενικότερης οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας στη χώρα, απέτυχε παταγωδώς στο θέμα της ρύθμισης.Πλέον η μόνη λύση για τον ΠΑΟΚ είναι να μπει στη ρύθμιση ορφανού(αποδοχή πρωτογενούς + 20% προστίμων=+10 μύρια=1,2 μύρια το χρόνο για 10 χρόνια). Για να γίνει αυτό όμως πρέπει Η ΠΑΕ να αναγνωρίσει το χρέος της, πράγμα που δεν έχει κάνει, και να μπει στη ρύθμιση ως κανονική διοίκηση...Η μπίλια δεν έκατσε στο χρώμα που πόνταρε, τα πράγματα έγιναν σοβαρά και κάπου εδώ ο θοδωρης λάκισε, γιατί ως κανονική διοίκηση, μέτοχος και πρόεδρος(με ό,τι αυτό συνεπάγεται- άνοιξε κάνα βιβλίο) έκρινε ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αναλάβει αυτή το βάρος, με δεδομένα πάντα και τα προσωπικά του προβλήματα...Αλλά ξέχασα, σύμφωνα με αυτά που λες παίζει ο Βενιζέλος να κάνει χορηγό το στρατό με 10 μύρια στη φανέλα του ΠΑΟΚ, να παίζουμε με ασπρόμαυρη παραλλαγή και να χτυπάμε ευρωπαϊκούς σαν την «ομαδα του στρατου» την ΤΣΣΚΑ...ΟΚ...

Unknown είπε...

Για όλα τα υπόλοιπά, ξαναδιάβασε τη δημοσίευση. Απλώς κάτι τελευταίο. Στο σχόλιό σου μιλάς με τόνο κάπως απόλυτο, ιδιαίτερα στις κρίσεις σου για τον Ζαγοράκη.θεωρώ καλοπροαίρετα πως a priori ότι έχεις μια εκ των εσω εικόνα από το περιβάλλον του Θοδωρή.Αν δεν συμβαίνει αυτό, και απλά στηρίζεις την απολυτότητά σου στα εγκάθετα ρεπορτάζ των φυλλάδων της πόλης. Επίσης, σε αυτά που έγραψα πουθενά δεν έκανα υποδείξεις- έγινε όμως κριτική όπως πρέπει να γίνεται πάντα. Εκτός αν θεωρείς το Ζαγοράκη κάποιο ιερό τοτεμ, οπότε στησε κάνα αντίσκοινο έξω από το σπίτι του και άρχισε τους τεμενάδες. Τέλος, θα σου πρότεινα, αν θες να «συνεχίσεις να με ξευτιλίζεις», να το κάνεις σε ευθετότερο χρόνο, όταν θα γνωρίζεις καλύτερα γραμματικη(ρε φίλε γράφε greeklish, η ορθογραφία σου δεν διαβάζεται στα ελληνικά) και θα έχεις σταματήσεις να αντιγράφεις τις πληροφορίες των φυλλάδων και να αναπαράγεις μυρικαστικά τα κλισέ τους.
Αυτά

Unknown είπε...

Takola,
επ' ευκαιρίας του post αυτά που έγραψα αρχικά τα έγραψα περιμένοντας το δικό σου σχόλιο. Εφόσον δεν postares μετά τα γιαννενά θεωρώ πραγματοποιείς τα όσα είπες για τη σχέση σου με το blog. Όπως και να έχει ελπίζω να ποστάρεις με σύχνότητα αν όχι τακτικά.

Τριαντάφυλλος

Ανώνυμος είπε...

pragmatika den exeis katalabei akomh ti paizei.H pae toys eipe exo 4 ekat na sas doso zesta ta thelete????kalos, an oxi parte ta paparia moy den sas dino oyte eyro!!!!!Ayto ginetai se polles ae kai to kanei px kai o ote akoma kai pros etairies poy toy xrostane terastia posa kai den toy ta dinoyn!!!!Toys leei thelo to poso kas kai exeis 30% ekptosh apo tto arxiko kefalaio.An pas sti logiki dosevn plironeis kai prosayxiseis prostima panotokia ktl.Mallon esy xereis perissotera kai apo toys manager toy ote!!!!!Perimene ta dikastiria kai tha parei to kratos ta @@@@@ moy!!!!Alloste kai mia aek den plironei thn ekanan tipote????Mallon apo dikaio ae kai oikonomika eisai perissotero asxetos apo oso ego!!!!!!Anoixe esy kanena biblio kai des ti einai dioikisi protodikioy kai ti borei na kanei.Episeis soy eipa oti o kokalis os dioikisi protodikioy toy xaristikan alla kai rithmise ena poso apo ta xrei pou eixe, ta apoplirose kai meta ekane dioikisi metoxon.Den einai kaneis malakas na ginei dioikisi metoxon ston paok gia na toy desmeytei h prosopiki toy perioiysia gia xrei pros eforia poy ta ekanan oi goymenopagonides!!!!An eisai esy, bes kanoniki dioikisi stis 16-11 yparxei gs ths pae!!!!Na do poso magas eisai!!!!Ara loipon opio dromo kai an epilexei h pae akoma kai ston nomo orfanoy na bei kai na rythmisei olo to poso peripoy 12 ekat os dioikisi protodikioy tha to kanei gia na mhn exei eythines gia proigoymena xreh pros to dimosio!!!!!Alloste os tora kaneis den thelei na parei thn pae logo xreon les na anamabei kai os kanoniki dioikisi?????Akoy loipon na matheis apo xrimatoooikonima kai oikonomika, prota tha rythmistoyn h tha apoplirothoyn ta xreh kai meta tha analabei (an tha analabei) kapia dioikisi eklegmenh apo toys metoxoys!!!Ayta an ta egrafes se kanena mathima opos dikio ae h xrimatooikonomikh dioikisi tha epernes 0!!!!!!Aporo atoma san kai esena pos ta dinoyn ptyxia?????Tha katastrefes ton epixeirimatia!!!!!!Ade kalynyxta!!!!!

Kai stin teliki o Zagorakis den efyge gia ta xrei opos les esy tha afine diladi ton bryza na paideyetai?????Ektos kai an esy kaneis etsi sta aderfia soy kai krineis ex idion......

Kai katalabe epiteloys oti mia ae den prepei na exei kanoniki dioikisi gia na apodextei xrei proigoymenon xriseon pros to domosio.An ta dikastiria to apofasisoyn tote bebaionodai aytomata (siga mhn se rotisei kiolas to kratos an toy xrostas!!!).Opote ta rithmizei h ta apoplironei opiadipote dioikisi akomh kai protodikioy.Alloste ayto einai to nohma mia dioikisis protodikioy na bei kai na prospathisei na sosei mia etaireia opoy oi metoxoi ths thn katestrepsan thn xreosan kai kanenas allos eite yparxon metoxos eite epidoxods metoxos-ependyths den thelei na bei os eklegmenh dioikisi.

Kai fysika htan megali magia ayto poy ekane h pae kai pige sta dikastiria kai kerdise xrono htan super kinisi!!!!Tora tha deis sto mellon tis epomenes kiniseis ths.......

YG 1 eides egrapsa se greeklish borei orthografia na mhn xero alla otan diabazo ena biblio katalabaino ti leei kai den nomizo pos katalabaino san esena.Episis h gnosh sthrizete sto exoteriko alla eytixos tinei na xrisimopoihte kai sthn ellada sta case study toy parelthodos kai ekei blepeis ti egine sthn praxi se analoges periptoseis (px kokalis) kai oxi stin anoysia theoria th dikia soy kai ton karpetopoylon.....

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Unknown είπε...

Ωραία ρε φίλε, εσύ όταν έρθει να πληρώσεις την εφορία και την ασφάλειά σου πες τους "πάρτε τα παπάρια μου". Και όταν θα έρθουν οι κλητήρες να κατασχέσουν τα περιουσιακά σου στοιχεία πες τους "ρε δεν σας δίνω ούτε ευρώ".
Ο οικονομικός κόσμος λειτουργεί με κάποιους κανόνες που ναι μεν μπορείς να τους παρακάμψεις αλλά επ'ουδενί δεν μπορείς να τους σπάσεις. Το τι ακούς ότι γίνεται αλλού μην το θεωρείς θεσφατο και δεδομένο, μπορεί αυτοί που να γράφουν να το κάνουν απλά για να δικαιολογήσουν κάποιες άβολες πραγματικότες. Το δεδικασμένο όπου προφανώς αναφέρεσαι δεν ισχύει γιατί μιλάμε για ειδικές ρυθμίσεις. Μην ονειροβατείς, χάριν της αγάπης σου για την ομάδα και το Ζαγοράκη.Το τι θα ήθελες να γίνει έχει ιλλιγγειώδη απόσταση από το τι μπορεί να γίνει.
Οι Ανωνυμες Εταιρίες, αν δεν κηρύξουν πτώχευση(δηλαδή Δ εθνική για ΠΑΕ),εχουν συνέχεια στις υποχρεώσεις τους - θες δεν θες τα χρέη υπάρχουν ακόμα και αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βαπτίζει εσκεμμένα το κρέας ψάρι. Τα υπόλοιπα στα εξήγησα πριν.Ξαναδιάβασε για να καταλάβεις τι εννοώ. Μου είναι πραγματικά κουραστικό- και μάλλον ανώφελο- να στα εξηγώ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που προφανώς παρουσιάζεις συμπτώματα σοβαρών μαθησιακών δυσκολιών. Έπρεπε να το λύσεις μικρός φίλε...

Ανώνυμος είπε...

Mallon esy paroysiazeis mathisiakes dyskolies kai den boreis na katalabeis ti grafo.Den soy eipa oti an xrostas den exeis epiptoseis alla sthn ellada oloi kanoyn ta straba matia analoga me to megethos poy exeis.An efarmazodan o nomos tote oles oi pae tha tan stin d ethniki.Episeis einai xazo to kratos na pistepsei oti tha parei apo ton paok 12 ekat eyro h osa einai ta xreh giati apla den borei na ta plirosei asxeta to ti lene oi nomoi.To an px dextei to kratos na parei to 40% toy arxikoy kefalaioy h tha ginei rithimisi se doseis ayto den to gnorizo.Ayto poy xero einai oti thn rithmisi orfanoy den thn dexthke h pae paok giati diaforetika tha ebaine.To na dineis 1 ekat to xrono mono se palia xreh me bash ta torina dedomena esodon exodon ths pae den borei na adapexelthei giati prepei na exei kai adagonistiki omada.....Tora an h pae paok exei kai enalaktiko plano px na ginei rithmisi se xroniko orizonta 20 xronon einai ypo sizitisi me toys ypeythinoyn toy ypoyrgioy oikonomikon.Apo tin alli os politia asxeta apo to ti lene oi nomoi (an kai edo ermineyodai opos boleeuei) ta bazeis kato kai apofasizeis px pernvo 5 kai sto xeri kai eimai ok, h kano mia polieth rythmisi gia 20 xronia kai an erthei enas goymenas pali xanadimioyrgoyntai xreh den plironetai tipote kai xanakaneis rithmisies ktl (favlos kiklos) h apla den kaneis tipote ta kratas pagomena (mexri na ginoyn ta dikastiria tha perasei megalo xroniko diastima) kai einai o paok politikos omiros.As kanei h politia thn epilogi ths.


AYTO POY PROSPATHO NA SOY EXIGISO TOSO KAIRO KAI DEN BOREIS NA TO KATALABEIS EINAI OTI MIA DIOIKISI PROTODIKIOY EINAI TOSO USXYRI ARMODIA KAI KATOXIROMENH BASI NOMOY POY BOREI NA PAREI APOFASEIS KAI NA PRAXEI OTI KAI MIA KANONIKH DIOIKISI EKLEGMENH APO TOYS METOXOYS THS ETAIRIAS.APO AYXISI METOXIKOY KEFALAIOY AGORES-POLISEIS PAGION PERIOUSIAKON STOIXEION SYNAPSI EBORIKON SYMFONION DESMEYTIKES GIA TO MELLON KAI FYSIKA RITHMISI H APOPLIROMI XREON PROIGOYMENON XRISEON PROS TO DIMOSIO KAI PROS TRITOYS.MIA ETAIRIA BOREI NA DIOIKITHEI ME PROSORINI DIOIKISI PROTODIKIOY GIA POLLA XRONIA (KAI EDO ANEFERA TO PARADEIGMA KOKALI).TORA AN ESY THES KANONIKH DIOIKISH STH PAE PAOK PANE STH GS KAI ANELABE.ELEOS ELPIZO NA KATALABES TI THELO NA SOY PO.

O TEO DEN EFYGE LOGO XREWN H GIATI EPREPE NA GINEI KANONIKH DIOIKISI PROKEIMENOY NA RYTHMISTOYN TA XREI.AYTO EINAI PSEMA, H PAE THA EXEI DIOIKISI PROTODIKIOY MEXRI NA RITHMISTOYN H NA APOPLIROTHOYN TA XREI.EDO THA EIMASTE KAI THA TO DEIS NA DOYME PIOS EINAI PIO SXETIKOS ME TO ADIKEIMENO TON OIKONOMIKON.

YG 1 OI ANALISEIS KAI OI EKTIMISEIS SOY DEN ME ENDIAFEROYN OPOS BOREI NA MI SE ENDIAFEROYN KAI OI DIKES MOY.ALLA MIA DIOIKISI PROTODIKIOY BOREI NA KANEI RITHMISI XREON PROIGOYMENON XRISEVN PROS TO DIMOSIO DEN XREIAZETAI NA GINEI KANONIKH TAKTIKI DIOIKISI MALISTA BOREI NA MEINEI KAI OS DIOIKISI PROTODIKIOY MEXRI THN APOPLIROMI OLON TVN XREVN GIA 10 H 20 XRONIA ASXETA AN LEGETAI PROSORINI DIOIKISI........

ELPIZO NA TO KATALABEIS EPITELOYS

IG 2 an o teo den efyge gia kanena logo poy aneferes apolytos an thes rotise se atoma poy xeroyn na soy poyn......h doese mail na soy po an thes na matheis thn alitheia kai oxi ayto to prama poy egrapses.


ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

takola είπε...

Τριαντάφυλλε,

ανάρτησα αυτοτελώς το σχόλιό σου όχι τόσο γιατί συμφωνώ με τα αναγραφόμενα (κατά το μεγαλύτερο ποσοστό συμφωνώ), αλλά γιατί το βρήκα συγκροτημένο κι ενδιαφέρον και ήθελα να το αναδείξω προς ανάγνωση και σχολιασμό. Θεωρώ ότι το πέτυχα, εφόσον έτσι προέκυψε ο διάλογός σου με το Παοκτσάκι, για τον οποίο σε συγχαίρω, καθότι απαιτούνται γερά νεύρα για να συζητήσεις με τον συγκεκριμένο αδελφό.

Η βασικότερη ένστασή μου με τα αναγραφόμενά σου εστιάζεται στην αναφορά Καρπετόπουλου, εφόσον δεν μοιάζεις να αναγνωρίζεις το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι σχολιαστές είναι προκατειλημμένοι και επιδιώκουν συνειδητά και συστηματικά το κακό του ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά το μπλογκ, η παραίτηση Ζαγόρ αποτέλεσε για μένα την αφορμή για μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση σχετικά με την ενασχόλησή μου με τον ΠΑΟΚ.
Θέλω να καταλάβεις ότι ο τίτλος και ο υπότιτλος του μπλογκ δεν είναι τυχαίοι. Αν διαβάσεις και κάποιες καταχωρήσεις-κλειδιά του παρελθόντος, και γενικά αν τυχόν μου έκανες την μεγάλη τιμή (κυριολεκτώ) να παρακολουθείς το μπλογκ, θα έχεις ίσως καταλάβει ότι χύνω αίμα για τον ΠΑΟΚ. Υποφέρω. Και δεν είμαι βέβαια ο μόνος.
Φτάνω όμως σιγά-σιγά στη συνειδητοποίηση ότι αυτή η "ανεξήγητη αγάπη" δεν μπορεί παρά να αποτελεί υπεραναπλήρωση άλλων κενών στη ζωή μου, κενά τα οποία οφείλω να αντιμετωπίσω ευθέως, αλλά και ότι την αγάπη αυτή άλλοι την αντιμετωπίζουν σαν μια ευκαιρία για να ξεβράσουν τα εσωτερικά τους απόβλητα και να κατουρήσουν εκεί που εγώ φιλώ.
Κοινώς, δεν παλεύεται η κατάσταση, αδελφέ, κι αυτό είναι μάλλον που συνειδητοποίησε ο Ζαγόρ, και μαζί μ' αυτόν κι εγώ.

Συμπερασματικά, θα διατηρήσω το μπλογκ, εφόσον όμως αποκομίζω την αίσθηση ότι κάτι προσφέρει. Γνωρίζω από τον Statcounter ότι έχω μια κάποια αναγνωσιμότητα, αν και όχι όση θα ήθελα. Αυτό όμως που έχω ανάγκη είναι την αλληλεπίδραση, το feedback. Όσο υπάρχει αυτό, θα είμαι υποχρεωμένος να συνεχίζω.

Θα ήθελα να τελειώσω γράφοντας "άντε, και με τη νίκη την Κυριακή", αλλά υπάρχει κανείς νοήμων που να την πιστεύει;;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μή σκοτώνεσθε.Η Σουρωτή ήταν στημένη από τό Ζαγοράκη γιά νά τή κάνει

takola είπε...

Έλα βρε Ανώνυμε,
πού ήσουν τόσο καιρό και δεν μας τό 'λεγες να ησυχάσουμε;