18/6/08

Υπέγραψε ο Βλάνταν Ίβιτς


Σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Ίβιτς είναι γεννημένος το Μάιο του 1977, έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται συνήθως είτε στο κέντρο πίσω από τους επιθετικούς, είτε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Έκανε σπουδαία καριέρα την περίοδο 1999-2004 στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα να χρηστεί 13 φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας και να πάρει μεταγραφή για την γερμανική Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Μετά από ένα χρόνο στη Γερμανία ήρθε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με τον Φερνάντο Σάντος στην ΑΕΚ. Πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη, όπου είχε 29 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ.
Είναι γνωστό ότι ο Μπάγεβιτς τον ήθελε και για τη νέα χρονιά, αλλά δεν τα βρήκε με τον Σκόρδα στο οικονομικό. Το ποσό που ακουγόταν ήταν γύρω στα 300 χιλιάρικα ετησίως.
Οι ετήσιες απολαβές που θα λαμβάνει στον ΠΑΟΚ, κατά πώς το συνηθίζει η ΠΑΕ, δεν έγιναν γνωστές. Λογικά πρέπει να κυμαίνονται γύρω στα 300 χιλιάρικα, κάτι που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, και έπεται συνέχεια.

Ο Ίβιτς είναι ένας καλός παίκτης, νοικοκύρης, τεχνίτης, με αρκετά καλή επαφή με τα δίχτυα, ενώ φημίζεται για την κάθετη πάσα του, αλλά και για την αργή ταχύτητα του τρεξίματός του.
Το θετικό είναι ότι ξέρουμε τι παίρνουμε, δεν υπάρχει ρίσκο σ' αυτή τη μεταγραφή, γιατί πρόκειται για παίκτη "ζεστό", προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα, ο οποίος βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και δεν έχει έφεση στους τραυματισμούς (χτύπα ξύλο!).

Βλάντο, σε καλωσορίζουμε στον ΠΑΟΚ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: