19/6/08

Έστειλε υπογεγραμμένο προσύμφωνο ο Κοντρέρας

Ο διεθνής χιλιανός αμυντικός Πάμπλο Κοντρέρας έστειλε τελικά χθες στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και θεωρείται πλέον απίθανο να χαλάσει η μεταγραφή του.

Ο Κοντρέρας θα έρθει από την πατρίδα του στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Ιουνίου, και αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα φύγει κατευθείαν για την προετοιμασία, η οποία ξεκινά την 1η Ιουλίου. Οι φήμες θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με τον Κοντρέρας για δύο χρόνια, με ετήσιες απολαβές γύρω στα 400 χιλιάδες ευρώ, κάτι που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας μέχρι στιγμής.

Ο Pablo Andrés Contreras Fica, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στην πρωτεύουσα της Χιλής, το Σαντιάγκο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την κορυφαία ομάδα της Χιλής, την Κόλο-Κόλο. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ευρωπαϊκή ήπειρο, για να αγωνιστεί αρχικά στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μονακό, και στη συνέχεια στο ισπανικό, με την Οσασούνα και τη Θέλτα, όπου παρέμεινε για 6 χρόνια και υπήρξε συμπαίκτης με το Ζήση Βρύζα. Πέρσι αγωνίστηκε στην πορτογαλική Μπράγκα, με την οποία είχε 13 συμμετοχές. Έχει χρηστεί επίσης διεθνής με την Εθνική Χιλής.

Ο Κοντρέρας θεωρείται σκληροτράχηλος, αλλά και έξυπνος σέντερ μπακ, έχει ύψος 1,80 μ. και βάρος 72 κ.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Καλός. Θέλουμε άμυνα γερή.