3/7/08

15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ



Το κάτι άλλο ήταν αυτό που συνέβη απόψε στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ. 15 χιλιάδες Παόκια κατέκλυσαν το γήπεδο της Τούμπας. Είναι νομίζω μοναδικό φαινόμενο, αν αναλογιστούμε την εν γένει κατάσταση της ομάδας.


Επικράτησε εορταστική και πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποθεώθηκε, ενώ η καζούρα για τον εν διάλυσει συμπολίτη έδινε κι έπαιρνε. Το έλα να δεις έγινε όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι το ρεκόρ των 12.200 διαρκείας της περσινής σεζόν έχει ήδη, δυο μήνες πριν από την έναρξη της σεζόν, καταρριφθεί, και ο πήχης μπαίνει πλέον στις 15, ή - γιατί όχι; - στις 20 χιλιάδες. Δεν υπάρχει κάτι που αυτή η τεράστια ομάδα να μην μπορεί να καταφέρει, και αυτό είναι κάτι που το αισθάνθηκαν πολύ καλά και οι παίκτες με τον προπονητή. Ο Φερνάντο Σάντος, δείχνοντας ότι φέτος όλα είναι διαφορετικά, δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας σε όλη τη σεζόν. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, πρέπει να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ φέτος, χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων. Θα δουλέψουμε σκληρά και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη χαρά σε αυτόν τον κόσμο. Όλοι μαζί, τεχνικό επιτελείο, προπονητής, παίκτες, διοίκηση, πρόεδρος, κόσμος, προχωράμε πάνω σε ένα σχέδιο».

Θέλω να δώσετε όλοι μεγάλη βάση σ' αυτές τις δηλώσεις, να τις βάλετε καλά στο μυαλό σας, γιατί είναι σαφέστατες και δίνουν το στίγμα της νέας χρονιάς. Προς τα κει θα πορευτούμε, και σ' αυτό θα συμβάλλουμε όλοι μας. Όχι μόνο παίκτες, προπονητής, και διοίκηση, αλλά και κόσμος. Γιατί εμείς όχι μόνο δίνουμε πνοή και φτερά σ' αυτή την ομάδα, αλλά και αποτελούμε τον χρηματοδότη-αιμοδότη της. Ήδη ετοιμάζομαι να βάλω ξανά το χέρι στην τσέπη, μετά τα 420 ευρώ που έδωσα φέτος για το διαρκείας, και να πάρω και μετοχές. Το χαρτί που θα πάρω θα το ανεβάσω στο μπλογκ, και το ίδιο σας καλώ να κάνετε κι εσείς.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: