29/7/08

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Έξι χιλιάδες τρελαμένα Παόκια βρέθηκαν χθες βράδυ, μέσα στο κατακαλόκαιρο, στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης για να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο τον Πιερικό.

Μιλάμε για μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, πολύ ζεστή και πολύ εύθυμη, με μπόλικο καλαμπούρι και τρελίτσα, που μόνο η ασπρόμαυρη φυλή ξέρει να δημιουργεί. Φαντασθείτε δηλαδή τι έχει να γίνει και στους κανονικούς αγώνες.

Κατά τ' άλλα, η ομάδα κινήθηκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και είναι σαφές ότι θέλει ακόμα δουλειά. Για την ιστορία, νίκησε 2-1 με δυο γκολ του Ίβιτς με ισάριθμες κεφαλιές από σέντρες από τα αριστερά. Το πρώτο από στημένη φάση που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης και το δεύτερο από σέντρα του Γεωργίου, ο οποίος στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκε ως αριστερός μεσοεπιθετικός.

Έχετε πάντως υπόψη ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τα φιλικά, δε νομίζω πως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι σαφές ότι γίνονται πειραματισμοί, ενώ από την άλλη εμείς καλό είναι να κάνουμε και κάποιες διακοπές, να ξελαμπικάρουμε λιγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: