13/7/08

Πήραμε βραζιλιάνο σέντερ μπακ από την Οσέρ


Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από προχθές ο 25χρονος βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Μάρκος Αντόνιο Ελίας Σάντος, τον οποίο ο «Δικέφαλος» δανείστηκε για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς από τη γαλλική Οσέρ. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και προπονείται υπό τις εντολές του Φερνάντο Σάντος.

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτογαλία και αγωνίστηκε στις Aκαντέμικα, Zιλ Bιθέντε και Λεϊρία, πριν τον αποκτήσει η Oσέρ. Πέρσι αγωνίστηκε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερα να συλλέξω, οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι περίπου 250.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς ανέρχεται στα 1,7 εκατ. ευρώ, που ναι μεν είναι ενδεικτική της αξίας του, αλλά απλησίαστη για τα τωρινά οικονομικά μας δεδομένα. Υπενθυμίζω ότι ταυτόχρονα με τη συμφωνία αυτή, λύθηκε κοινή συναινέσει και το συμβόλαιο του Ρουντ Κνολ. Ο Κνολ θα κόστιζε, σύμφωνα με το συμβόλαιό του, το οποίο σημειωτέον θα έληγε στο τέλος της σεζόν, γύρω στις 170 χιλιάδες ευρώ. Υποθέτω ότι ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Φερνάντο Σάντος - του αρέσουν οι συνονόματοί του, φαίνεται - θα είναι καλύτερος από τον Ολλανδό. Ελπίζω όμως να αποδειχθεί και εξίσου φιλότιμος και μαχητικός, τομέας στον οποίο ο Κνολ πρώτευσε με διαφορά, χωρίς κανείς να του πει ούτε ένα ευχαριστώ.

2 σχόλια:

oKyrios είπε...

Eίμαι αισιόδοξος χωρις υπερβολές, περιμένω ένα δυνατό φορ κρούσης και πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο μετά απο κάποιο διάστημα προσαρμογής.Μού άρεσε το τελευταίο που λες για τον Κνόλ, αν και περιορισμένης αξίας παίκτης προσωπικά τον θεωρώ τον σταθερότερο παίκτη μας αυτή τη χρονιά που πρεπει να ξεχάσουμε το συντομότερο.
Καλή εβδομάδα

takola είπε...

Γειά σου, Κύριε! Κι εγώ, αν γυρνούσα από διακοπές στην Κρήτη, αισιόδοξος θα ήμουνα! Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να έρθει ένας καλός φορ και να πάμε καλά φέτος.