6/7/08

Δανεικοί Πεχλιβάνης-Δελήμπασης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο τους Στέλιο Δελήμπαση και Γιάννη Πεχλιβάνη.

Αυτό αναγράφεται σε προχθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ (βλ. εδώ), σχετικά με την τύχη δύο ταλέντων μας, που μας απασχόλησαν αρκετά τη φετινή χρονιά. Ο Σάντος αναφέρθηκε επανειλημμένα με χλευασμό για την αξία τους, ήδη από το Δεκέμβριο συζητιόνταν ο δανεισμός τους, οι ίδιοι εμφανίζονταν αρνητικοί, αλλά τελικά κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς. Ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίζεται αν δεν κάνω λάθος στη β' Εθνική, ένα σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι εδρεύει στην πόλη μας, κι έτσι θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να τους παρακολουθεί από κοντά. Ελπίζω να παίζουν βασικοί και να δείξουν ότι έχουν το σθένος για να συνεχίσουν σε ψηλότερο επίπεδο. Προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, η ελληνική β΄ Εθνική είναι ένας βούρκος απ' τον οποίο δύσκολα ξεμπλέκει κανείς, αλλά ας θυμούνται τα παιδιά τον Χαριστέα και το Θεοδωρίδη, που τους είχαν στείλει δανεικούς οι αρειανοί στα νταμάρια του Βύρωνα, στον Αθηναϊκό, κι ας παίρνουν κουράγιο. Όπως αυτοί οι δυο κατάφεραν και ξέμπλεξαν και απέδειξαν την αξία τους, ιδιαίτερα ο Χαριστέας, έτσι και τα δυο δικά μας παιδιά, ας μοχθήσουν όσο περισσότερο μπορούν, ας μην το βάζουν κάτω, και είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα τους ξεχάσει, ό,τι κι αν λέει ο Σάντος. Γιατί ο Θόδωρος έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη και την πίστη του στα νέα παιδιά...

5 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Και ο Αθανασιάδης την ίδια τύχη θα είχε αν δεν τον έβαζε να παίξει με τη Λάρισα. Πιστεύω ότι δεν τον θέλει, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ας πάει προπονητής στην εθνική Πορτογαλίας καλλίτερα...

Nikos Lioliopoulos είπε...

Αν τον στείλει στην πορτογαλία και φέρει τον Αγγελο θα πάψω να βρίζω τον ¨αρχηγο-προεδρο".
Αλλά επειδη δεν θα το κάνει, θα μείνω ο μοναδικός για την ώρα. Δεν πτοούμαι όμως, σε λίγο καιρό θά μαστε πολοι!
Οσο για τα παιδιά ειναι απλό . Δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το ταχύτατο παιχνίδι των Μπαλάφα -Κονσεισαο- Ιβιτς!!!
Για αυτο φεύγουν ...

takola είπε...

Νίκο, χαίρομαι πολύ γιατί ανακαλύπτω στο διαδίκτυο ακόμα έναν σκεπτόμενο Παοκτσή, που διαθέτει το θάρρος της γνώμης του.

Η ταχύτητα είναι ένα βασικό ζητούμενο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, και θέλω να πιστεύω ότι αποτέλεσε βασικό κριτήριο στις μεταγραφικές μας κινήσεις. Προσδοκώ να το επιβεβαιώσω και μέσα στο γήπεδο. Όσο για τον Ίβιτς, ναι μεν είναι αργός, διαθέτει όμως κάθετη πάσα, η οποία αποτελεί "πολλαπλασιαστή ταχύτητας".
Έχε πάντως υπόψη σου, ότι όπως παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ταχύτητα, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες μιας ομάδας. Αυτό γιατί οι διαιτητές σφυρίζουν πολύ συχνά, οι παίκτες πέφτουν πολύ συχνά κάτω και εφαρμόζεται το - κακώς νοούμενο - "φερ πλέι".

Panagiotis είπε...

Ερώτηση: Τον Αθανασιάδη τον έχω δει και μ' αρέσει σαν παίχτης, μάλιστα φαίνεται ψύχραιμος και με καλή κατάρτηση. Τους Πεχλιβάνη και Δελήμπαση δεν τους έχω προσέξει. Μήπως έκανε καλά που τους έδωσε δανεικούς? Για να αποκτήσουν πείρα? Αν και το γεγονός ότι ήθελε να δώσει και τον Αθανασιάδη με προβληματίζει.

palalos είπε...

να πανε στο καλο τα παλικαρια!και γρηγορα παλι πισω να παιξουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ!