24/7/08

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Θα μας τρελάνει ο Θοδωρής ο Ζαγοράκης, πάει τελείωσε. Μετά τους Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς, μια νέα, ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή "ψήνεται" για τον Δικέφαλο.
Πρόκειται βεβαίως για τον Πάμπλο Γκαρσία, τον 31χρονο ουρουγουανό διεθνή αμυντικό χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τη "Βασίλισσα", κι απ' ό,τι ακούγεται τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για διετές συμβόλαιο. Αν τελικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει απ' το εξωτερικό να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Προσέξτε καριέρα: Τη σεζόν 2000-01 αγωνίζεται στη Μίλαν και συμπληρώνει 15 συμμετοχές στην Α΄ Ιταλίας με την κοκκινόμαυρη φανέλα. Μετά από μια σεζόν στη Βενέτσια πηγαίνει στην Οσασούνα. Από τότε παίζει διαρκώς στην Ιβηρική Χερσόνησο. Έπειτα από τρεις εξαιρετικές σεζόν με την Οσασούνα (2002-05), το καλοκαίρι του 2005 παίρνει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζεται 22 φορές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε ως δανεικός σε Θέλτα και Μούρθια, επίσης ως βασικός σε ομάδες της Πριμέρα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μεταγραφή; Μιλάμε δε για αμυντικό χαφ λατινοαμερικάνικης νοοτροπίας. Περνάει ή η μπάλα ή ο αντίπαλος. Ποτέ και οι δύο.

Θόδωρος Ζαγοράκης-Ζήσης Βρύζας-Γ.Χ. Γεωργιάδης: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης που φέρνουν την Επανάσταση στον ΠΑΟΚ.

Ηλίας Βιολίδης, Ανδρέας Μανδρίνος, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιώργος Φαρλαλής, αλλά και Γιάννης Παπαδόπουλος: Η Διοίκηση που βήμα-βήμα πραγματώνει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Δεν είναι καθόλου παράλογο να κάνουμε μια καλή χρονία φέτος, π.χ. να σκίσουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας; Και πιστεύω ότι πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, ΠΑΟΚτζήδες και μη, θα το ευχαριστηθούν αν ο ΠΑΟΚ πάει καλά.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Πράγματι μεγάλη εκπληξη μεταγραφή παικτη που έπαξε στη Ρεαλ. Τον φανταζομαι μαζι με τον Βερόν , ενας να κοβει αλλον να δημιουργεί.
Εχω αρχίσει και εγω να είμαι αισιόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρετε και αυτόν θα πέσουν τα τσιμέντα εκεί. Δεν θα μείνει γήπεδο για τους αγώνες γι αυτό ψάξτε για έδρα σύντομα.

Γράφει για πρώτη φορά ένας βάζελος.

Καλώς σε βρήκα

dr.SeenG είπε...

Μπράβο στο Ζαγόρ. Απ'ότι άκουσα τα λεφτά για τη μεταγραφή του Γκαρσία, έβαλε λεφτά επιχειρηματίας ο οποίος θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του. Ακόμα κι αυτό, το θεωρώ επίτευγμα του Θοδωρή. Αν ήταν άλλος στη θέση του, δε θα είχε τέτοια βοήθεια.
Είμαι φύση αισιόδοξος (και έκανα όπως όλοι, πολύ υπομονή όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια) επομένως δεν χρειάζεται να αναφέρω τι πιστεύω για τη φετινή χρονιά.
Απ'ότι βλέπω... χτυπάμε τέταρτη θέση μαζί με τον Άρη... Καλή σαιζόν να έχουμε, να δούμε κι εμείς λίγη χαρα ρε γμτ...

takola είπε...

@ Παναγιώτη,
εγώ δεν θέλω να το φχαριστηθεί κανείς άλλος. Να χάνουν και να κλαίνε. Μόνο εμείς να χαιρόμαστε! Γιατί όπος λέγαν κι οι παλιοί, "Ο Θεός συγχωρεί, ο ΠΑΟΚ ποτέ"!

@ Νίκο,
θεωρώ ότι αφού ακόμα κι εσύ έχεις αρχίσει να είσαι αισιόδοξος, τότε πάμε σίγουρα προς το σωστό δρόμο!

takola είπε...

@ island,
πλάκα-πλάκα αυτή η χρονιά θα αποδείξει ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε καινούριο γήπεδο. Χαμός θα γίνει!
Καλώς ήρθες

@ dr.seeng,
Γιατρέ μου, να λες χτυπάμε τέταρτη θέση δεν θεωρείται πλέον αισιοδοξία. Πάμε για τρίτη!!! Υπενθυμίζω ΑΕΚ is dead.
Ο επιχειρηματίας λέγεται Γιώργος Σαχπατζίδης και έχει σπρώξει και 150 χιλιάρικα στην ΑΜΚ.
ΠΑΟΚΑΡΑ for ever!