24/7/08

Στον ΠΑΟΚ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς


Ο σέντερ φορ της Αταλάντα και της Εθνικής Βοσνίας Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος!

Αν και η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως, είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ, αφού τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη, συμφώνησε και με την ομάδα, και ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, προκειμένου να φέρει τον παίκτη στην Τούμπα για την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Μουσλίμοβιτς είναι γνωστό ότι αποτελούσε στόχο του ΠΑΟΚ ήδη από τον Ιανουάριο, καθώς ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει προσωπικά τον παίκτη και πιστεύει πολύ στην αξία του. Την μεταγραφή έχει εγκρίνει βεβαίως και ο Φερνάντο Σάντος, καθώς ο Μουσλίμοβιτς θεωρείται ικανός να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Δικεφάλου.

Ο Μουσλίμοβιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές που τον πρώτο χρόνο θα φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Η Αταλάντα θα πάρει κι αυτή μια αποζημίωση, προκειμένου να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο, και συγκεκριμένα 600 χιλιάδες ευρώ, τα οποία όμως θα πληρωθούν σε τρεις ετήσιες δόσεις.

Είναι σημαντικό ότι ο Μουσλίμοβιτς είναι σε εξαιρετική ηλικία, 27 ετών, και δεν έρχεται δανεικός, αλλά με κλειστό τριετές συμβόλαιο. Επίσης ότι εδώ και χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία, μια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα. Τα στοιχεία της - ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακής - καριέρας του Μουσλίμοβιτς μπορείτε να δείτε σ' αυτό το άρθρο από το contra.gr. Εδώ και οκτώ χρόνια αγωνίστηκε σε μια σειρά από μικρομεσαίες ιταλικές ομάδες, από την Ρίμινι της Γ' Εθνικής, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 15 τέρματα, μέχρι την Πάρμα και την Αταλάντα της Α' Εθνικής. Πέρσι είχε 10 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και 2 γκολ.

Η ουσία για μένα είναι ότι οι αρμόδιοι της ομάδας μας βεβαιώνουν ότι αυτός ο παίκτης θα ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο της επίθεσής μας και θα της προσδώσει άλλη ποιότητα. Ανυπομονούμε λοιπόν να τον δούμε μέσα στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: